GOLFINITIATIE

Er zijn veel gelijkenissen tussen de schermsport en de golfsport. Beide sporten hebben een lange geschiedenis en een zekere “pedigree”. Die historische waarden die beide sporten kenmerken – fairplay, gentlemenship, honour zijn zowel van toepassing bij de topsporters als bij de beginnende sporters.

En juist die waarden, samen met het sportieve aspect, zorgen ervoor dat beide sporten een ideale team-building of groepsevenement vormen die voor iedereen een aangename kennismaking is met een boeiende sport.

Om het gevoel van die complementaire sporten nog te versterken bieden we deze aan op enkele unieke locaties. Onder andere in de gildelokalen van de oudste schermgilde te wereld – de Koninklijke en Ridderlijke hoofdgilde van St-Michiel – in het Gentse Belfort of het historische Of op het exquise golfdomein X waar U zowel een golfinitiatie als een scherminitiatie kan volgen.

Meer info omtrent golfinitiaties komen eerstdaags online. U kan ons wel al contacteren mocht U vragen hebben daaromtrent. Intussen bieden we U graag onze scherminitiaties aan!